Icakort

Det går mycket snabbt att skaffa ett ICA Kundkort. Med kortet får du rabatt på dina inköp. Vidare är ett ICA Kundkort ett jättebra sätt att skaffa kontroll över ditt handlande. Kortet ger dig dessutom olika förmåner. Det kan exempelvis vara rabatter på olika varor i din butik.

Gratis Kreditkort, 0kr i årsavgift, Ansök om Visa Kreditkort här !

För varje inköp du gör får du en bonus. Skulle du ha idétorka om vad du ska köpa in för mat till veckan kan du låta dig ta inspiration för ICA:s tidning Buffé. Den innehåller i varje nummer massor av fina recept.

Det finns två typer av ICA Kundkort. Det ena har en kredit och det andra har det inte. Det finns flera olika möjligheter att sätta in pengar på ditt ICA kundkort: via postgiro, bankgiro, autogiro men också på ICA:s egen bank på Internet. Med kort som en kredit är det möjligt att betala månatligen. Vid detta tillfälle kan du välja om du vill dela upp summan eller betala allt på en gång. Tillsammans med ditt nummer av Buffé, får du också en sammanställning av de pengar du handlat för samt satt in på kontot.

Efter att du gjort din första insättning eller ditt första inköp får du en PIN-kod hemskickad till din brevlåda. Den kod som du fått kan därefter bytas till en annan valfri kod i butikskassan nästa gång du handlar. En ny kod kan även beställas via ICA:s saldotjänst. För frågor kan du ringa till ICA:s Kundservice på telefonnummer 033-47 47 90. De har öppet måndag – fredag mellan 08.30-18.00. Ditt ICA Kundkort går också att betala med på vissa bensinstationer i Sverige såsom ICA Bensin och TAPP. Kortet går att betala med i RIMI-butiker. Detta gäller dock inte förmedlade varor såsom sortiment och tjänster från till exempel Systembolaget, Svenska Spel, Apoteket eller Posten.