MedMera-kort

Ett Coop MedMera-kort får du när du blir medlem i Konsums konsumentförening. Idag har föreningen nästan tre miljoner medlemmar totalt. Det fungerar på så sätt att samtliga föreningar är anslutna till Kooperativa Förbundet, KF. Det finns flera förmåner som kommer av ett medlemskap. Det kan handla om exempelvis rabatterade kulturaktiviteter samt resor.

Gratis Kreditkort, 0kr i årsavgift, Ansök om Visa Kreditkort här !

Vidare är föreningen ett forum där man diskuterar viktiga frågor beträffande etik, miljö och hälsa. Den enskilda föreningen har till stor del en egen bestämmanderätt. Därför kan verksamheten se mycket olika ort beroende på vilken förening du är ansluten till. De olika konsumentföreningarna hittar du under kf.se Här kan du hitta samtliga telefonnummer och adresser till de olika föreningarna samt information om hur du aktiverar ditt medlemskap och därmed ansöker om Coop MedMera-kort. Ditt medlemskort, Coop MedMera, är knutet till Coop MedMera Premieprogram.

Således tillkommer vissa fördelar med att ha ett Coop MedMera-kort. Det fungerar på så vis att för varje krona du handlar så innebär det att du får en poäng. Du kan dessutom extrakort till övriga hushållsmedlemmar så att även din familj kan samla poäng. Medlemsförmånerna från Coop MedMera-kortet gäller i Coops butiker och på stormarknader.