Visa kort

Visa kort det vanligaste betalkortet i världen idag. Ett Visakort erbjuder en exceptionell bekvämlighet och tillförlitlighet. Idag används Visa Kort av fyra miljoner svenskar. Totalt finns det runt en miljard Visa korts-användare. Med ett Visa kort kan du enkelt göra dina inköp. Som privatanvändare ska du se till att välja ett Visa kort som passar just dig. Antingen kan du betala med kortet direkt, i efterhand eller i förväg. Många använder alla tre typerna av kort då olika betalningssätt passar olika bra vid olika tillfällen.

Gratis Kreditkort, 0kr i årsavgift, Ansök om Visa Kreditkort här !

Alla Visa kort är lika tillförlitliga, säkra, snabba och enkla. Visa Classic är det kort som de flesta har i sina plånböcker runt om i världen. Visa Premium Cards: Visa Gold, Visa Platinum och Visa Infinite erbjuder dess kortägare en ökad service. Dessutom ingår en rad förmåner. Funktioner och möjligheten att betala med denna typ av kort varierar var du är för någonstans i världen. Men alla tre korten ger bättre service än Visa Classic. Visa Electron är ett kort som kräver att alla transaktioner blir elektroniskt auktoriserade. Detta gäller både då du handlar i en butik eller tar ut pengar från en bankomat.

Kort med ett PLUS-märke kan man hitta vid ATM:s uttagsautomater i 160 länder runt om i världen. Det finns också andra sätt att betala med Visa. V PAY-kortet är en ny typ av debetkort som går att betala med i stora delar av Europa. Visa Contactless är ett alternativ till pengar vid små pengatransaktioner. Visa Travellers Cheques accepteras överallt där man kan betala med sitt vanliga Visa kort. Det är inte möjligt att få ett kort direkt via Visa. Du måste ansöka om ett Visa kort hos din bank eller någon annan finansiell institution. Om du tappar bort ditt Visa kort ska du direkt höra av dig till din bank för att spärra kortet. Reser du utomlands ska du ringa Visa Global Card Assistance Service. När du ringer måste du kunna uppge namnet på den bank eller finansiella institution från vilken du fått ditt kort samt i vilket land du fått ditt Visa kort.

Det är också viktigt att tala om vilken typ av Visakort som det gäller. Vidare måste du ha kortnumret tillhands. Det är mycket viktigt att du förvarar detta nummer på ett annat ställe än där du har ditt kort. Det är också bra om du kan redogöra för några andra detaljer såsom det namn som står på kort – det vill säga ditt eget; din postadress; ditt hemtelefonnummer; hur du förlorade kortet samt annan personlig information som kan understödjas att det faktiskt är du som ringer och ingen annan.